Followers

Monday, March 22, 2010

tinggal sebulan...

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Lamanya ana tak update blog. Minggu ni 'sedikit' tertekan, terlalu banyak perkara yang menghimpit, kadang-kadang tak tahu nak aula kan yang mana satu.

- Projek Tahun Akhir
- Makalah Sejarah Matematik (kena tulis tangan dalam 100 m/s)
- Assignment satu lori
- Program dalaman & luaran

Peperiksaan akhir habis 20/4/1010.

Minggu lepas semak jam kredit, alhamdulillah, boleh bergraduat. 9-13/10/10 ^^,

Sungguh tak sangka, kurang sebulan je ana bakal meninggalkan kampus tercinta, bumi hijau UPM. Rindu pada semuanya. Terlalu banyak kenangan~

*Pesta Buku tak pergi lagi. Inteam & Unique buat persembahan 25/3 jam 3-4 petang di PWTC

4 comments:

  1. lepas ni tak sambung buat masters ke?

    ReplyDelete
  2. ingat nak kerja jap then sambung master

    tapi ni juz perancangan je..hu2

    ReplyDelete
  3. hmm.ana pun dulu macam tu gak.kononnye nak keje dlu baru sambung master.
    nak cr keje mmg kena cr tempat betul2.
    ana keje kilang, process engineer tak smpai sebulan berenti.haha.

    jd skg tgh apply utk sambung masters.

    ReplyDelete
  4. perancangan pertama kerja, kejap pun jadi lah. mungkin jadi cikgu di sekolah lama. Dengan duit yg yg ada, insyaallah sambung master..

    tapi ada gak perancangan nak jadi suri rumah, walaupun title nya berat, tapi pekerjaan yg sangat mulia ^^,

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails