Followers

Saturday, October 16, 2010

Popular kerana Maher Zain?

Lama sungguh tak 'syok sendiri' dalam blog ni ;)

Kebelakangan ini hanya gambar yang menghiasi latar blog. Mungkin perasaan nak tulis zero, kosong!

Berbicara mengenai blog, alhamdulillah telah berjinak selama 1 tahun 10 bulan 1 minggu & 3 hari :)

Mengikut dari perspektif saya, gaya mereka yang memiliki blog adalah tersendiri~

Ada yang setiap detik update blog. Ada pula yang bersawang setahun lamanya.

Ada yang hanya suka letak gambar. Ada yang suka membebel 24 jam. Ada yang syok sendiri (macam saya!). Ada yang tak kesah. Ada yang memang menarik betul blog dia tapi tak sempat.

Kisah blog saya, akhir-akhir ni kepopularan blog meningkat secara mendadak! Disebalik kepopularan itu, terpalit sedikit (banyak sebenarnya) kekecewaan. Blog popular sebab Maher Zain!

19 Februari - masa tu saya masih bergelar pelajar UPM semester akhir. Niat meletak lirik lagu MZ dalam blog ni hanyalah untuk koleksi peribadi. Sejak itu, pengikut dan statistik pembaca makin bertambah. Yang sedihnya, mereka tak baca pun new posting blog saya, tapi hanya mampir dengan lirik lagu MZ yang saya letak dalam blog ini.

Kendatipun begitu, terima kasih yang teramat kepada mereka yang masih membaca celoteh saya ini. Lirik MZ tu harus dikongsi. Untuk manfaat bersama kan?

" Aiman tak kesah ;) "

Menyentuh tentang showcase MZ tempoh hari, alhamdulillah, sangat terkesan dihati. Walaupun dengan kepenatan beliau dengan jadual yang sangat padat di Malaysia, MZ terus berjuang menyampaikan lagu dakwahnya. Istimewa, 8 lagu kesemuanya ;)

************************************

Tahniah kepada mereka yang telah selamat berkonvo, khas dari saya :)

5 comments:

  1. ye betul la tu, akak jumpa blog ni rentetan dari lyric lagu mz..hehe
    thanx for sharing this vid also..! :-*

    ReplyDelete
  2. same juga dengan saya...thanks...sb sharing is caring...tp sy tetap baca older post u...:) salam perkenalan...

    ReplyDelete
  3. salam..saya juge begitu....:) sharing is caring... tp sy juga sempat baca older post u.. salam perkenalan..:)

    ReplyDelete
  4. syukran kathira :)
    tq for your support~
    jazakillah :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails