Followers

Tuesday, November 11, 2008

Salam sume ^^

Bismillahirrahmanirrahim




Salam wbt ila semua..lama sudah x update blog(ayat sama jerk..hu3) ..kebiziyan yg melanda x mengizinkan diriku utk ngadap laptop..bulan exam katakan..tapi kan, yg best nye, ana dah abes exam 310ct aritu..itulah istimewanya UPM..ha3..


n 1 prasaan yg x dpt digambarkan, ana brasa tenang skali mnjawab soklan n peluru2 bepandu yg dilontarkan..mmg killer question la..tapi, segala pnyakit ada ubatnye begitu juga soklan2 itu..he3.. alhamdullillah..trima kasih ya allah :)

buat sahabat2 yg lum abes paper, dekatkan lah diri antum dengan sang pencipta, RABBUL 'IZZATI..jgn lupa solat hajat, dhuha, mathurat, qiam n amalan2 sunat y lain..lagi kita dekat dengan DIA, lagi mudah urusan kita insyaallah.. soklan exam pun insyaallah dibantuNYA.. disamping usaha2 kearah najjah nya imtihan antum..

erm..after je abes exam aritu, malam tu jugak ana btolak ke perak..nak p pkampungan orang asli di KUALA MU seperti besa..windu nye pada anak2 itu..dengan izin allah, kalimah syahadah dapat judak disampaikan kpd mereka..moge yg belum islam akn terbukak hati mereka untuk menerima ajaran yang cukup syumul ini..amen..

balik je dari perak, trus siap2 untuk balik Klang..lame sudah tidak ku temu IBUNDA ku yang sangat ku cintai.. then, daku mnjalankn tanggungjawab sebagai seorang isteri..oppsss, silap..ha3..seorang anak..ibuku sgt gembira, aku juga turut gembira..

baru 2 hari diriku mnjalankan tanggungjawab sebagai seorang anak, malam kamis dh de program sampai la 12 nov..then, continue 16nov till 19nov.. n ade program2 len yg bakal mnyusul..adoi, baru jer lek umah, ni dah mrayau balik..ish3..rase bsalah plak pd bondaku yg ku sgt sayangi..tapi bondaku mengizinkan diriku pergi..thanx mom!

erm..hurm..mmm...arini ni baru lah menjelajah ke sluruh plusuk tenet yg ade..tgk fs, KTI, blog ni, email yg inbox nye nak dkt sribu n len2 laman web..jenuh gak.. tapi ad 1 yg ana cukup ttarik..kat fs.. syukran ilaik wat kawanku merangkap adikku yg sgt ku kasihi, Dalilah..she give me s0me word that I can't forget it..windu nak jumpe die..bile kite nak jumpe ni..insyaallah 1 hari nnti..amen.

ni 1 lagi nak habaQ, aritu kan men netball..alhamdulillah overall dpt naib johan..tapi mmg dugaan tul, JARI MANIS ku bengkak sket cz men dgn sedikit ganas..adoi..nak sarung cincin pun x muat taw.. alamak..macam2..mohon sahabat2 d0akan ana agar pulih sprti sedia kala :) k lah, nnti kiter sambung..banyak lagi nak cita..sabau jer la..sampai ketemu..permisi..

Salam Perjuangan,
Nadirah Ahmad Azam (",)


bingkisaNurani:
bz tol makcik ira sorang ni..sabau jerk la..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails