Followers

Wednesday, June 03, 2009

++ TAG 4 n TAG 5 ++

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

*** TAG 5 ni min ukhti Jamilah :) ***

Peraturannya:
Sahlan ginddan2.. Mai check this out..
Perkara2 yang perlu anda lakukan ialah:

1) Copy gambar amal Islam di bawah. Copy satu post ni pun tak ape. Mudah dan menjimatkan masa. harapnye gitu..



2) Kemudian pilih 10 orang sahabat anda dan wajibkan mereka melakukan perkara yang sama. Ingat! 10 orang tahu? Labih2, lagi bagus. Terlebih? Jangan melampau sudah. Hu2.. Calon2 dan pemenangnya: smua muslimah yg berada dalam list :: اخوات ::

*** TAG 4 ni pula min cik murni izar:) ***

1. kalau anda jadi orang terkaya didunia?
Infak kan untuk ISLAM tercinta :)

2. Kalau anda jadi orang terseksi didunia?
Seindah hiasan WANITA SOLEHAH :)

3. kalau anda perlu terjun tingkat ke-100 untuk membuktikan cinta anda?
Cintaku pada ALLAH & RASUL melebihi segala-galanya..

4. kalau orang kata blog awak teruk nak m*mp*s?

Perbaiki diri.

5. kalau keluarga anda yang menentukan teman hidup anda

Pilih lah yang beriman..

6. kalau tiada lagi hari esok?
Pada RABBUL'IZZATI daku berserah

7. kalau orang yang anda benci berada didepan anda ?

Assobru minnal iman

8. kalau anda berpeluang masuk Fear Factor dan makan benda2 pelik?

Saya makan nasi jerk la :p

9. kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?
Redha dgn Qada' n QadarNYA

10. kalau anda berjumpa dengan orang artis/selebriti yang paling anda minati. nyatakan nama artis/selebriti tersebut

Moga bpeluang bjumpa dengan Rasullullah diakhirat sana..amen33

11. kalau diberi lesen untuk membunuh, siapa yang akan anda bunuh?
nyamuk :p

12. kalau orang kata anda kacak/cantik ?

Allah lah yg menciptakan segala :)

13. kalau anda ada penyakit AIDS pada usia yang muda?

Nauzubillah min zalik

14. kalau anda terpaksa mengorbankan cinta anda untuk orang lain?

Cinta ALLAH dulu yer :)

15. kalau anda memenangi anugerah? dan anugerah apa yang anda inginkan?

Mengidamkan firdausi. Layak kah diriku?? (T_T)

16. kalau anda berpeluang mengahwini bangsa asing, bangsa asing mana yang anda inginkan?

............

17. kalau anda terpaksa berpisah dengan orang tersayang?

Bertemu berpisah kerana ALLAH

18. kalau ramai yang tidak puas hati dengan anda kerana mereka cemburu dengan anda?
Think Positive.

19. mengenai orang yang tag kamu ini;
Cik Murni Izar. Org nyer kreatif lagi inovatif. Bakal NURSE. Ma'ataufiq wannajah mughny!

20. saya tag mereka pula.

nak TAG sape yer? hu3, have a nice day sume :)

dat all. Wa akhiran, kullu 'amun wa antum bikhoir insyaallah



Sedihku sakitku ku terima
Ku rela ku pasrah jalanku
Ini suratan aku dicoba
Demi rahmat-Mu ku memohon

Yaa Allah redhai ketulusan hati
Yaa Allah beri aku ketabahan

Yaa Allah aku sanggup berkorban
Demi rahmat-Mu Yaa Allah

Yaa Allah ridhoi ketulusan hati
Yaa Allah beri aku ketabahan
Yaa Allah aku sanggup berkorban
Demi rahmat-Mu Yaa Allah


bingkisaNurani:
Ku dambakan Mardhotillah. عيش عزيزا اومت شهيدا

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails