Followers

Wednesday, May 26, 2010

:: Tempahan Uniform KTI ::

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته




Insyaallah Saf Kepimpinan KTI akan meneruskan usaha untuk uniform muslimat KTI.

Ini adalah saiz terkini bagi uniform muslimat :

saiz ukuran bahu ukuran labuh
M 16 inch 32 inch
L 17 inch 32 inch
XL 18inch 32 inch
XXL 19 inch 33 inch
XXXL 20 inch 33 inch

Harga: RM 50

Cara Bayaran: 13026020360081 atas nama Nurhuda Fatinah (Bank Islam)


Untuk makluman, baju ni agak shape sedikit tapi tak banyak, antunna boleh la memilih saiz yang sesuai kalau tak nak nampak shape.

Ana buka balik tempahan. Terima kasih kepada sahabat-sahabat yang menanti uniform muslimat untuk direalisasikan. Maaf kepada yang dah tempah di KTI. Ana bukak balik tempahan. Jazakillah khukhairan kathira ^^,

Boleh rujuk link ni. Syukran ^^,

4 comments:

  1. assalammualaikum....

    kaif hal ya ukh ira?

    teringin nak beli,cuma RM50 untuk sehelai baju T-shirt mahal-lah...huhu

    ReplyDelete
  2. salam kak, ni macam jaket labuh, bukan t-shirt..

    akk penah kan tgk budak universiti pakai jaket labuh, ataupun org2 yg p negara2 sejuk, depa pakai jaket labuh..

    RM 50 termasuk sulam kira murah sangat la tu..

    ReplyDelete
  3. tempahan masih dibuka?? =D

    ReplyDelete
  4. boleh ke link ni: http://www.inteam.com.my/viewtopic.php?forum=2&topic=6075&start=20#f145039

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails