Followers

Thursday, May 21, 2009

KAS 5 & Jambori :)

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Ana nak promote sket 2 programmes besaq yg diadakan dalam masa terdekat ni. Sebelum tu, Sanah Helwa buat my niece, Miqdad yg melewati umur 2 tahun. Kat bawah ni kek die, WOW!




* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

FIRST PROGRAMME

(KLIK PADA GAMBA ^^,)


KEM ANAK SOLEH KEMBALI!!

NAMA PROGRAM
“Kem Anak Soleh V”

TEMA PROGRAM
“Anak Soleh; Permata Hati, Harapan Ummah”

TARIKH
Kumpulan 1 : 1 jun 2009 hingga 5 jun 2009
Kumpulan 2 : 8 jun 2009 hingga 12 jun 2009

MASA
8.30 pagi- 12.00 tengahari (setiap hari)

TEMPAT
Surau Ar-Rahmah, Seksyen 8(peta lokasi)
Surau Taqwa, Seksyen 7(peta lokasi)
Surau Ar-Rayyan, Seksyen 7(peta lokasi)
Surau Al-Ittihadiyah, Seksyen 9(peta lokasi)
Masjid Pangkalan Udara, Subang(peta lokasi)

MODUL
-diskusi iman
-halaqah tilawah
-slot ibadah
-jom berakhlaq!
-sains dan al-Quran

YURAN
RM40/peserta/minggu

HUBUNGI UNIT PENDAFTARAN

saudara Adib Abdullah(013-2758525)

saudari Amirah(013-6345889)

saudara Fikri(019-3982454)

PENUTUP BICARA
Semoga segala usaha ALIPH dalam menyumbangkan jasa dan bakti kepada masyarakat setempat mendapat redha, rahmat dan hidayah Allah S.W.T. Segala kerjasama terutamanya daripada kariah surau, ahli-ahli ALIPH, dan masyarakat setempat yang menjayakan program ini merupakan budi yang cukup berharga dan semoga ia menjadi antara usaha yang dipandang tinggi disisi Allah.

SECOND PROGRAMME

(KLIK PADA GAMBA ^^,)



Bersempena kedatangan cuti sekolah pada bulan Jun ini, Kelab Remaja ISMA (KRIM) akan menganjurkan JAMBORI REMAJA MUSLIM NASIONAL '09 seperti berikut:

Tarikh: 6 - 9 Jun 2009
Lokasi: Hutan Lipur Ulu Bendul, Kuala Pilah, Negeri Sembilan
Kumpulan Sasaran: Remaja Lelaki (13 - 17 Tahun)
Yuran: RM 70.00

bingkisaNurani:
jemput datang umah sabtu ni, 23 Mei sempena aQiqah Khairin Madihah n besday MiQdad 'Ayyash :)
sape nak makan kek Upin Ipin jom datang..kwang2


7 comments:

  1. awak! awak! awak!
    kite dari blog musaf.
    awak nak kawen??
    wah3, tahniah! seronotnye la!
    heheh, sapekah? jgn lupe bgtau tau!
    wahhh, saye sgt gumbira!! :))

    ReplyDelete
  2. ya ampun, mane ade.. salah ni.. :o

    abg kite ( musaf ) kot yg nak kawen, tu yg die reka2 cite..harap smua yg mengunjungi blog ni tidak terpedaya dgn statement beliau, makacih ya' :)

    ReplyDelete
  3. ala..bukan ke?
    kite lame dah tak pegi kenduri.
    btol ke bukan?
    ala, kawen la!
    hahah. jgn la tipu :)

    ReplyDelete
  4. ya allah, cik murni izar..
    x la..mana ade..ish3 :$

    lama x g kenduri? la..aritu aQiQah baby irin awak x datang umah kite? nnti raya jemput lah datang uma..kenduri la puas2 kat sana..ha3 :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails