Followers

Sunday, August 30, 2009

MAJLIS IFTHAR KTI 09'

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Ramadhan Kareem


Alhamdulillah, harini merupakan hari ke-9 umat islam seantero dunia berpuasa. Ana mengucapkan selamat berpesta ibadah kepada semua pengunjung blog ana yang dhoif ni.

Malam ini genap 10 Ramadhan dan esok maghrib kita bakal melangkah ke fasa kedua Ramadhan iaitu maghfirah dariNya. Semoga amalan kita bertambah seiring dengan berlalunya hari-hari dibulan yang mulia ni insyaallah.

Disini ana ingin merwar-warkan satu program dari KOMUNITI TEMAN INTEAM (KTI) bersama INTEAM RECORDS SDN BHD (IRSB) bersempena kedatangan bulan yang penuh barakah ni :)

MAJLIS IFTHAR KTI 2009'

Tarikh: 12/9/2009 (22 Ramadhan, hari sabtu)
Tempat: Anjung Rahmat, Gombak
Pengangkutan: Naik Lrt Putra hingga ke Terminal Putra
Yuran: RM30 seorang (Makanan berbuka dan Moreh)

Cadangan Program:

4.00 :Kehadiran peserta dan pendaftaran
4.30 :Solat Asar jemaah
5.00 :Tahlil Arwah
6.00 :Tadarus Al-Quran
6.45 :Tazkirah Ramadhan
7.16 :Ifthar ringkas
7.25 :Solat Maghrib jemaah
7.40 :Ifthar (Makan Berat)
8.25 :Solat Isya' jemaah, Solat Tarawikh dan Witir
9.30 : Moreh
10.00 : Bersurai

Tempat terhad untuk 30 orang sahaja. Sekarang dah 21 orang. Jadi, kepada sahabat-sahabat diluar sana yang berminat, boleh hubungi ana :)

Maklumat lanjut > http://www.inteam.com.my/viewtopic.php?forum=2&topic=5580&start=0 (Laman Rasmi Inteam)

*********************************************************************************************************************

Semalam ana balik rumah. Harini Khairin Madihah pulak balik..
terus ana ambil handset, SNAP..CLICK 3x..


My cute niece. Mama dia yang perasan..


pandang makcik la..irin ni..


ha..pandang makcik pun ;p


nampak tak laptop ana belakang tu? ^^ terus publish kat blog!


La, dah nangis..mama irin tolong!


bingkisaNurani:
-Batch 11 Hira' ajak ana join ifhtar kat Mid Valley 5hb ni. Insyaallah, kalo ada jodoh, kita jumpe di sana :). Jom semua batch 11.
-Jom melawat Blog Rasmi PMIUPM. http://pmiupmonline.blogspot.com/

bingkisanku,
Nadirah Ahmad Azam

http://bingkisanurani.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails