Followers

Sunday, August 14, 2011

Terima Kasih KTI :D

Salam wbt. Ramadhan Kareem :D

Hati 'berkobar-kobar' nak update blog. Melihatkan blog zaujah Amin Inteam (Kak Aini) yang sangat berinformasi + sangat tertarik, membuatkan hati ini teruja~ Tulisannya walaupun lebih berkisar famili, tetapi bahasa santainya dan cara penyampainnya terasa dekat dihati. Tahniah K.Aini yang comelll :D

Baru-baru ini Komuniti Teman Inteam (KTI) telah mengadakan Iftar Jamaei 2011 di pejabat Inteam Records. Alhamdulillah segalanya berjalan lancar.

Thummalhamdulillah, selain berbuka puasa bersama dan berterawikh, kami juga dihidangkan dengan tazkirah ringkas oleh Ustaz Taha yang menyampaikan tentang amanah dalam membaca al-quran dengan baik, agak kagum dengan peribadi beliau. Serasa amanah yang diberikan tak tertanggung. Siap beliau bagi kertas, supaya kami tandatangan dan menerima amanah tersebut, lebih kurang macam pengijazahan gitu.




Seterusnya disampaikan Anugerah KTI dan cabutan bertuah. Memang 'makcik' tak tersangka-sangka, 'makcik' menang. Tahun ni, Anugerah Aktif KTI, tahun lepas Ahli Paling Berjasa (siapalah saya yang hina dina nak dapat anugerah begini -_-') TERIMA KASIH sahabat KTI yang mempercayai saya dan menganugerah saya. Terharu. Tapi sedih juga. Sebab? Sebabnya mereka yang menang anugerah, tak dapat CD percuma dari Inteam Record. Aci dopp? huhu *_*

Usai kesemuanya, sambutan harijadi AJK KTI, Husaini dan adik Afnan Al-Amin (anak Amin Inteam) yang ke 24 dan 8. Majlis ditutup dengan moreh dan sesi fotografi. Alhamdulillah :D

Inteam Junior yang ceria sokmo, muka semua suci-muci, suka tengoh Khadijah (anak A.Rahim Inteam + K.Hajar), muka macam baby doll je kan ;)

Afnan dapat kereta kecil warna merah la, dia kata nak tayar, yang lain tak tahulah nak bahagian enjin, tingkap, pintu (mana ada pintu..hihi), bla-bla... ;)

'Kami-kami' yang konon-kononnya ikut tema warna pink/merah, saya la perancang tema, haih +_+)


psttt: saya sempat membeli album sulung Irfan Makki terus dari Inteam, sangat suka lagu Waiting For Call & I'm So Sorry~~~

2 comments:

  1. Ijazah sanad Tuhfah al-Atfal, kitab Tajwid al-Quran.

    - taha hassan

    ReplyDelete
  2. kiranya baca mengikut tajwid yang ustaz bagi dalam kertas tu kan? syukran atas ilmunya.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails